Poţi comanda produsele Forever Living Products online direct de pe siteul www.comenziforever.ro! Siteul comenziforever.ro este magazinul Oficial Forever Living Products România şi deserveşte consumatorii de produse Forever.

< Plasare comenzi Forever online : Crearea contului. Inregistrarea.

Pentru a cumpăra online produsele Forever este necesar să ai un cont. Il poţi crea acum sau la finalizarea comenzii.
Pentru crearea contului accesează link-ul „Inregistrare”.
Completează toate câmpurile cu datele corecte:
Nume si prenume, CNP (sau seria actului de identitate pentru persoanele nerezidente), e-mail, telefon
Adresa completă
Alege parola

In cazul în care eşti distribuitor, introdu ID-ul de distribuitor (pentru ca punctajul aferent comenzilor la preţ PRV să intre pe numarul tău de identificare) şi o altă adresă de email decât cea folosită în mod normal (Atenţie, preţul produselor este PRV – Preţ Recomandat de Vânzare). Atenţie! Dacă ai deja cont pe site-ul www.comenziforever.ro , secţiunea Distribuitori, introducerea aceleiaşi adrese de e-mail te va transfera direct în contul tău de distribuitor, unde comanda minimă este de 50 euro + TVA.
După introducerea completă a datelor apasă pe butonul „Inregistrare”. Toate aceste informaţii au caracter confidenţial şi vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

După verificarea tuturor datelor de înregistrare, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj de validare a contului. In cazul în care informaţiile furnizate nu sunt complete, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj cu paşii de corectare.

< Plasare comenzi Forever online : Autentificarea.

După crearea contului, trebuie să te autentifici pentru a putea face comenzi.

< Plasare comenzi Forever online: Adăugarea produselor în coş.

Navighează prin categoriile de produse din meniu sau scrie denumirea produsului dorit în casuţa CAUTĂ pentru al localiza imediat.
Selectează produsele pe care doreşti sa le cumperi apăsând butonul „Adaugă în coş”, apoi butonul „Comandă”.

Pe masură ce adaugi produse, acestea se vor regăsi în coşul de cumpăraturi din partea dreaptă a paginii. In cazul în care doreşti să modifici coşul de cumpărături, ai posibilitatea de a şterge orice articol sau de a schimba cantităţile selectate. După efectuarea modificărilor, apasă butonul „Actualizează”pentru afişarea noului conţinut al coşului de cumpărături.
După ce ai selectat toate produsele dorite, apasă butonul „Comandă”.

<Plasare comenzi Forever online: Casa. Finalizarea comenzii:

După apăsarea butonului „Comandă”, se va deschide o pagina în care se afişează întreaga comandă şi ţi se cere adresa de livrare.
Completează aici ID-ul distribuitorului Forever Living care ţi-a recomandat site-ul nostru. După ce completezi toate câmpurile pentru nume, adresă, număr de telefon , CNP, adresă e-mail apasă butonul „Trimite”.

Ultimul pas în lansarea comenzii – în această pagina ţi se afişează întreaga comandă, la care se adaugă şi taxa de transport. In cazul în care doreşti o altă adresă de livrare faţă de cea de facturare, semnalizează acest lucru utilizând câmpul corespunzător. Apăsând butonul TRIMITE vei ajunge în pagina de E-Payment. Odată finalizată plata, vei primi pe adresa de e-mail o chitanţă cu toate datele comenzii.

< Modalităţi de plată pentru comenzi Forever online:

1. Plata se va face pe pagina securizată e-Payment. Completează datele deţinatorului de card, datele cardului si apasă butonul „Plăteşte”. In acest moment plata a fost efectuată şi o chitantă electronică îţi este trimisă pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat. Atenţie! Nu se pot efectua plăţi cu carduri ce aparţin persoanelor juridice; pentru această problema, te rugam să ne contactezi.

< Conditii de livrare pentru comenzi Forever plasate online:

Coletul poate fi expediat imediat, dacă ai plasat comanda în timpul orelor de program (9 am – 17 pm) de luni până vineri. In cazul în care plasezi comanda în afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat în urmatoarea zi lucrătoare, mai puţin prima zi lucrătoare a fiecarei luni.

Coletul se livrează în 48 de ore oriunde în ţară, mai puţin în zonele greu accesibile, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucrătoare). Coletele cu adresa de livrare în Bucuresti ajung la destinaţie in 24 de ore. In cazul in care acest lucru nu se respectă, te rugăm să semnalezi orice abatere. Atenţie! Produsele se livrează doar la adrese poştale din Romania.
Sursă: www.comenziforever.ro


Informaţii utile:
Program Forever depozite
Afacerea Forever
Preţul NDP – Forever Living Products

4 Comments

 1. lidia
   / 

  doresc sa cumpar gelul aloe vera -bidonul galben-direct din depozit,trebuie sa fiu inscrisa?

 2. Caraghiaur
   / 

  da trebuie sa fii inscrisa
  Lucian

 3. DELCEA MARICICA
   / 

  nu reusesc sa fac comanda

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *