Afacerea Forever Living Products – Venituri suplimentare

Ai putea să te regăseşti în una din situaţiile de mai jos ?
Probleme financiare, Datorii; Facturi neachitate; Lipsa economiilor pentru viitor sau perioada de pensionareLipsa Timpului, Două sau mai multe locuri de muncă;Ore suplimentare frecvente;Unic întreţinător al familiei;Probleme de Sănătate, Oboseală şi depresie; Lipsa timpului pentru exerciţii fizice;Lipsa energiei; Lipsa oportunităţilor de dezvoltare personală, Nici o posibilitate de promovare; Sentimentul inutilităţii muncii depuse Sentimentul de frustrare la locul de muncă, Micromanagement; Lipsa flexibilităţii; Lipsa posibilităţii de a alege; Lipsa deţinerii controlului;
Lipsa oportunităţilor de dezvoltare personală, Oportunităţi de evoluţie limitate; Lipsa banilor sau a timpului pentru educaţie; Imposibilitatea de a schimba locul de muncă ;

Iţi propunem o altă soluţieDescoperă avantajele Marketingului în reţea!

Ce înseamnă Network Marketing? Marketingul în reţea sau pe scurt, MLM, îţi permite să obţii câştiguri financiare extraordinare datorită efectului multiplicării: Munceşti împreună cu echipa pentru a construi o afacere solidă. Marketingul în reţea înseamnă să te alături unui grup de persoane pentru a munci împreună cu un scop comun – siguranţa financiară.Muncind împreună cu alţii, energia şi realizările grupului se vor multiplica, iar în final vă veţi bucura de recompensele financiare la care înainte nici nu îndrazneaţi să visaţi.
Acum este momentul să aflaţi cum puteţi dobândi sănătate şi siguranţă financiară prin puterea eforturilor unite. Marketingul in retea…Nu toate companiile MLM oferă acelaşi lucru-10 indicatori cheie, MLM de succes.


Produse de Calitate…Cauţi o companie care are o linie de produse ce şi-au dovedit calitatea de-a lungul timpului. Produsele de calitate lasă totdeauna o impresie pozitivă de durată.
Oportunităţi multiple de venit…Trebuie să vi se ofere oportunităţi variate de câştig, alături de avantajele unui program flexibil, full-time sau part-time, şi de posibilitatea de a lucra de acasă.
Este de dorit să vă puteţi bucura de mai multe oportunităţi de câştig, precum împărţirea profitului sau programe stimulative.
Plata bonusurilor la preţ de consumator…Deci, ca distribuitor beneficiaţi de preţuri de depozit, o companie de calitate vă va calcula bonusurile ce vă revin pe baza preţului de consumator.

Fără descurajări…Distribuitorii nu trebuie să fie descurajaţi atunci când trec printr-o perioadă cu o evoluţie mai slabă a vânzărilor. Odată ce aţi atins un anumit nivel în planul de Marcheting nu veţi retrograda.
Fără depăşiri în reţea…Este bine să căutaţi un Plan de Marketing care să vă răsplătească pentru efortul depus. Atunci când persoana pe care aţi sponsorizat-o, ajutând-o să-şi dezvolte afacerea, realizează un volum mare de vânzări, veţi fi răsplătit nu depăşit de aceasta.
Produse consumabile…Acest gen de produse vă sprijină să formaţi o bază de clienţi loiali, care vor cumpăra constant produsele. Un consumator activ este cheia unui MLM de succes, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu produse consumabile

Suport tehnic de calitate…Compania trebuie să vă ofere suport tehnic constând în seminarii de instruire, materiale informative, programe stimulative, staff competent atât la nivel local şi naţional cât şi internaţional.
Stabilitate financiară dovedită în timp…Graficul vânzărilor unei companii trebuie să fie o dovadă a creşterii constante, a proiectelor şi tendinţelor de viitor.
O experienţă de minim 5 ani în domeniu…O afacere MLM de calitate va depăşi bariera primilor 5 ani de activitate cu un management puternic, un Plan de Marketing serios, distribuitori motivaţi şi produse de calitate.

Oriunde visezi să ajungi în viaţă, Forever este drumul extraordinar care te duce acolo unde îţi doreşti. Începând chiar la tine acasă, poţi construi o afacere care îţi oferă timpul şi banii să faci ceea ce ţi-ai dorit dintodeauna.

La ce visezi?…O maşină nouă ? O casă mai frumoasă ? Vacanţe mai lungi ? Plata datoriilor? Siguranţă financiară? Nu uitaţi !…Succesul dvs. influenţează în mod direct succesul companiei.

Ce urmează ?…Este momentul să vă întrebaţi dacă Forever vi se potriveşte:
1)- Consideraţi că puteţi reprezenta o companie cu integritatea şi stabilitatea de care se bucură Forever?
2)- Ar putea aceste produse să vă ajute pe voi sau pe cei dragi?
3)- Sunteţi dispuşi să depuneţi toate eforturile necesare pentru a vă atinge scopurile?

Poate compania să vă ofere următoarele:
1)- Multiple posibilităţi de sporire a veniturilor?
2)- Produse de calitate?
3)- Produse consumabile?
4)- Stabilitate financiară dovedită în timp?
5)- Suport tehnic de calitate?
6)- Bonusuri calculate la preţ de consumator?
7)- Minim 5 ani de experienţă în domeniu?
8)- Prezenţă pe piaţa internaţională?
9)- Garanţia păstrării nivelului atins în planul de Marketing?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este ,,DA” atunci contactaţi persoana care v-a prezentat oportunitatea Forever şi semnaţi un Formular de Înscriere.
Folosiţi produsele şi înpărtăşiţi cu familia, prietenii şi colegii experienţa voastră. În curând visurile voastre vor deveni realitate.
Ce înseamnă ,,acolo” pentru voi? Decideţi. Apoi porniţi la drum! Cum ajung acolo? Sunteţi mai aproape decât credeţi. Găsiţi oportunitatea de a vă transforma visurile în realitate. Apoi acţionaţi!

Forever Living Products a ajutat milioane de oameni să-şi împinească visele.
Care sunt visele tale?…Oricare ar fi răspunsul Forever te poate ajuta să le împlineşti.Avem produse extraordinare şi un plan de Marketing generos.
Cu atitudinea şi entuziasmul necesare, vom forma o echipă extraordinară.


POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *