1. Venit suplimentar: Indiferent cât câştigi, ai tot timpul cheltuieli şi intotdeauna este loc de mai mult. Un ban in plus este binevenit. Fie că vrei să-ţi cumperi ceva, să-ţi plăteşti o datorie sau să-ţi suplimentezi (sau să inlocuieşti) venitul existent.

2. Independenţa financiară: Să-ţi permiţi să cumperi toate lucrurile pe care le doreşti: maşina, casă, livada ta… Să poţi călători. Sau pur şi simplu să scapi de datorii şi să ai banii tăi!

3. Deţinerea propriei afaceri: Forever Living iţi oferă unul dintre puţinele mijloace (legale) prin care poţi avea propria afacere cu investiţie minimă sau fară investiţii. Afacerile „tradiţionale” presupun investiţii majore şi sunt deseori expuse unor riscuri mari. Cele mai multe afaceri nu supravieţuiesc primului an; inclusiv francizele nu sunt lipsite de risc şi presupun investiţii imense.

4. Mai mult timp liber: In climatul economic actual, angajaţilor li se cere să muncească tot mai multe ore pentru acelaşi salariu şi le rămâne tot mai puţin timp pentru a face lucrurile pe care şi le doresc. Patronii muncesc de dimineaţă până seara şi sunt supuşi unui stres continuu. Dacă alegi să-ţi petreci mai mult timp cu copiii, familia, prietenii, să-ţi permiţi un hobby sau un stil de viaţă liber, Forever Living iţi oferă mijloacele pentru a putea realiza acest lucru.

5. Dezvoltare personală: Din ziua in care ne naştem ni se spune mai degrabă ceea ce nu putem face decât ceea ce putem. Forever Living oferă oportunitatea şi incurajează implinirea adevăratului potenţial al fiecaruia dintre noi, prin creşterea increderii in sine şi prin demonstrarea faptului că, multe lucruri devin posibile doar dacă incerci.

6. Ajutorarea oamenilor din jur: Colaboratorii Forever Living devin persoane de succes numai dacă işi ajută partenerii să se dezvolte. Poţi să ii ajuţi pe alţii să-şi mărească veniturile, prin oportunitatea afacerii FLP, sau să-şi imbunătăţească sanatatea, cu ajutorul produselor. Una dintre cele mai mari bucurii este să vezi oameni care şi-au imbunăţit viaţa şi să ştii că, ai avut o contribuţie importantă la acest succes.

7. Noi cunoştinţe şi prieteni: Forever Living iţi oferă un cadru social in care să iţi desfăşori afacerea. Pentru ca şi ceilalţi colaboratori au dorinţe similare şi sunt oameni pozitivi, afacerea Forever este o oportunitate excelentă pentru a lega prietenii durabile.

8. O pensie decentă: Din păcate, puţini dintre oamenii care se pensionează de la locul de munca actual işi permit să trăiască din pensie. De fapt, mulţi oameni nu au pensie deloc. Oamenii trăiesc mai mult şi acest fapt poate fi chiar un motiv de ingrijorare… Cu Forever Living veniturile continuă să crească chiar după momentul in care vine vârsta pensionării. Este o schemă de pensionare non-contributivă pe care o poţi pune in aplicare de acum!

9. Moştenire solidă pentru urmaşi: Afacerea Forever poate fi lăsată moştenire in familie. Poate oferi celor dragi un venit care le poate schimba viaţa in bine.

10. Recunoaştere: Se spune că „mai mulţi oameni merg la culcare infometaţi de recunoaştere decât de hrană.” Puţine companii işi evidenţiază angajaţii altfel decât la modul negativ. Un „mulţumesc” lipseşte de cele mai multe ori. Cu Forever Living sărbatorim realizările fiecărui colaborator, de la cel mai nou distribuitor pâna la top manageri.

Forever Living Products, cu siguranţă nu este singura soluţie pentru a-ţi rezolva problemele, dar pentru noi a funcţionat. Poate fi şi raspunsul la frământarile tale. Iată o oportunitate care iţi poate schimba viaţa. în bine.

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *