Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel

Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.

Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Forever Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.

Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Forever Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.

Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.
Ingrediente: Gel stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic ( antioxidant), acid citric, sorbat  de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

Administrare


A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60-80ml, de 1-2 ori pe zi.

Aloe vera Gel: Preţ

Producător- Forever Living Products
Conţinut- 1l
Preț:112.57 Lei, TVA inclus
Cod produs- 015
Preţ actualizat în Ianuarie 2017
Valabilitate – Aloe vera Gel – 4ani

…Doriti sa primiti informatii? Nu ezitati… Contactaţi-mă


 

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost   concepute pentru a fi utilizate  în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de acţiuni, de aceia nu fac obiectul evaluărilor FDA. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consultul efectuat de medic!
About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)

1 Comment

 1. Comenzi Forever online
   / 

  Nou!Doreşti să cumperi Aloe vera Gel online?
  Comandă acum Aloe vera Gel direct din magazinul Oficial FLP Romania.
  Pentru finalizarea comenzii adaugă cod FLP: 400000211709
  …şi nu uita: Aloe vera Gel este primul produs care a primit aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe