Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly Forever

În trecut, Aloe vera era întrebuinţată pentru tratarea leziunilor cutanate minore. În multe gospodării, planta crescută în ghiveci era folosită ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrefiază şi cele mai sensibile epiderme.

Aloe Vera Gelly, gel translucid ce conţine agenţi de hidratare şi umectare, a fost special creat pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritaţii, şi reface hidratarea şi catifelarea iniţială. Gelly pătrunde rapid în piele şi nu pătează hainele.

Gelly calmează leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultasonice sau după electroliză. Hair-styliştii folosesc produsul pentru protecţia scalpului înainte de vopsire şi ondulaţii permanete.

În dulăpiorul din baie, trusa de prim-ajutor, în bucătărie, în tabără, Gelly este util oriunde, fiind campionul ideal al pielii care are nevoie de îngrijire atentă.
Ingrediente: Aloe Barbadensis (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, glicerină, trietanolamină, carbomer, tocoferol (vitamina E naturală), alantoină, acid ascorbic, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben.

Utilizare


Se va aplica o cantitate suficientă de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curăţată în prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.

Forever Aloe Vera Gelly: Preţ

Producător- Forever Living Products
Conţinut- Volum net-118 ml
Preţ: 72.29 Lei
Cod produs- 061
Preţ actualizat în Ianuarie 2017
Valabilitate Aloe Vera Gelly – 4ani

…Doriti sa primiti informatii? Nu ezitati… Contactaţi-mă


Cumpără Aloe Vera Gelly
direct din magazinul Oficial FLP Romania


About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)

1 Comment

 1. Comenzi Forever online
   / 

  Nou!Doreşti să cumperi Aloe Vera Gelly online?
  Comandă acum Aloe Vera Gelly direct din magazinul Oficial FLP Romania.
  Pentru finalizarea comenzii adaugă cod FLP: 400000211709
  …şi nu uita: Aloe Vera Gelly calmează rapid leziunile cutanate minore