Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Dacă doriţi calmarea rapidă a durerilor, folosiţi cu încredere Aloe MSM Gel. MSM este abrevierea pentru Metil-Sulfonol-Metan, o formă de sulf organic, prezent în majoritatea organismelor vii. Sulful este al treilea element ca pondere în structura organismului uman.
Un alt ingredient-cheie al acestui produs este gelul stabilizat de Aloe vera. MSM Gel combină calităţile acestor componente cu cele ale extractelor vegetale şi ale altor ingrediente renumite pentru alinarea durerilor.


MSM Gel: Ingrediente

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, dimetil-sulfonă (metil-sulfonil-metan),  glicerină, trietanolamină, dimeticon, extract din frunze de Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi), hialuronat de sodiu, alantoină, tocoferol (vitamina E naturală), ulei din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din scoarţă de salcie (Salix alba), polisorbat-80, acid ascorbic, carbomer, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree.

Aloe MSM Gel: Administrare

Se aplică un strat generos de produs la nivelul zonei dureroase, masându-se uşor pâna la perfecta pătrundere în piele. Se va evita contactul cu ochii. În cazul contactului accidental cu ochii, se recomandă clătirea abundentă cu apă, timp de câteva minute. Aplicarea produsului poate fi repetată la nevoie.

Aloe  MSM Gel: Preţ

Producător- Forever Living Products
Conţinut- Volum net-118ml
Preţ consumator- 112,19 Lei
Cod produs- 205
Preţ actualizat în Ianuarie 2017
Valabilitate Aloe MSM Gel – 4ani

…Doriţi să primiţi informaţii? Nu ezitaţi…Contactaţi-mă:


About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)

1 Comment

 1. Comenzi Forever online
   / 

  Nou!Doreşti să cumperi Aloe MSM Gel online?
  Comandă acum Aloe MSM Gel direct din magazinul Oficial FLP Romania.
  Pentru finalizarea comenzii adaugă cod FLP: 400000211709
  …şi nu uita: Aloe MSM Gel alină durerile oricând este nevoie