Clean 9 with Lite Ultra Aminotein Vanilla

Nutri-Lean. Continuarea firească a programului de detoxifiere Clean 9, pachetele Forever Nutri-Lean Ultra Vanilla şi Forever Nutri-Lean Ultra Chocolate au fost concepute pentru a vă ajuta să dobândiţi o cunoaştere aprofundată a felului în care să vă hrăniţi, evitând curele de slăbire hazardate, alimentele nesănătoase şi alte concepţii eronate despre nutriţie şi fitness.
Programul Nutri-Lean reprezintă o schimbare a stilului de viaţă şi vă va ajuta să faceţi modificările necesare pentru a dobândi şi a menţine permanent în viitor obiceiuri alimentare corecte pentru o viaţă sănătoasă. Astfel, veţi invăţa cum să atingeţi greutatea dorită şi cum să o menţineţi.

 

 

 

Detalii produs:
Pachet-Nutri-Lean Ultra Vanilla
Pachet-Nutri-Lean Ultra Chocolate
Producător- Forever Living Products
Preţ consumator- 206,50 euro
Cantitate- 1 buc
Cod produs-
294 Vanila
296 Chocolate
Preţul NU conţine TVA
Preţ actualizat în Septembrie 2012
Valabilitate Nutri-Lean Ultra Vanilla & Chocolate – 4ani

Doriţi sa primiti informatii despre Nutri-Lean Ultra Vanilla & Chocolate, sunteţi interesaţi de produse şi doriţi să le achizitionaţi? Aveţi nelamuriri vizavi despre utilitatea Nutri-Lean Ultra Vanilla & Chocolate? Nu ezitaţi…Contactaţi-mă Telefonic sau pe e-mail aloevera@caraghiaur.ro!


Cumpără Nutri-Lean Ultra Vanilla & Chocolate
direct din magazinul Oficial FLP Romania

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de acţiuni, de aceia nu fac obiectul evaluărilor FDA. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consultul efectuat de medic…Aloe vera-Medicul tăcut!


About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)