Forever Lite Ultra Chocolate Pouch

Forever Lite Ultra este completarea perfectă a stilului de viaţă Forever Living. Cu 55% mai multe proteine şi mai puţin de jumătare din cantitatea de carbohidraţi din Forever Lite, Forever Lite Ultra îmbină o nouă tehnologie şi o nouă mentalitate pentru a contribui la menţinerea unui regim şi a unui stil de viaţă sănătos.

2 doze de Forever Lite Ultra pe zi, mixate cu 300 ml lapte degresat, asigură în prporţie de 100% necesarul zilnic recomandat de vitamine şi minerale aşa cum este prezentat în tabelul cu informaţii nutritive. În plus, Forever Lite Ultra conţine 18 aminoacizi (esenţiali, neesenţiali, cu lanţuri ramificate). Cu Forever Lite Ultra beneficiaţi de cele mai recente descoperiri din domeniul nutriţiei, fără a sacrifica plăcerea gustului.

Forever Lite Ultra, disponibil cu gust de vanilie sau de ciocolată, este parte integrată a programul nutriţional şi de exerciţii fizice Clean 9 + Lifestyle 30, prin care veţi putea prelua controlul asupra greutăţii corporale şi, implicit, asupra sănătăţii dumneavoaste.

Ingrediente Forever Lite Ultra:
Amestec proteic Forever Living (conţine: proteine din zer, proteine izolate din soia şi cazeinat de calciu), pulbere de cacao*, fructoză, fosfat dicalcic, arome naturale şi artificiale, gumă de guar, fosfat disodic, ulei din seminţe de soia, fructooligozaharide, acid ascorbic, acetat d-alpha tocoferil, sucraloză, biotină, niacinamidă, lecitină din soia, oxid de zinc, vitamina A palmitat, pantotenat de calciu, clorură de crom, vitamina D3,clorhidrat de piridoxină, iodură de potasiu, drojdie de bere, clorhidrat de tiamină, riboflavină, spirulină, acid folic, coanocobalamină, selenat de sodiu.
Conţine lapte şi soia.
* Numai în Forever Lite Ultra Chocolate

Administrare Forever Lite Ultra:
A se mixa 1 masură de produs cu 300 ml lapte degresat sau suc de fructe. Se va folosi doar măsura din interiorul cutiei. Ase agita cutia înainte de fiecare utilizare.

Detalii produs:
Forever Lite Ultra
Producător- Forever Living Products
Conţinut- 525 g -aproximativ 21 de doze zilnice per cutie.
Preţ consumator- 24,95 euro
Cod produs- 237 ( vanilie) –  266 (ciocolată)
Preţul NU conţine TVA
Preţ actualizat în Septembrie 2012
Valabilitate Forever Lite Ultra – 4ani

Doriţi sa primiti informatii despre Forever Lite Ultra, sunteţi interesaţi de produs şi doriţi să-l achizitionaţi? Aveţi nelamuriri vizavi despre utilitatea suplimentului alimentar Forever Lite Ultra? Nu ezitaţi…Contactaţi-mă telefonic sau pe e-mail aloevera@caraghiaur.ro!


Cumpără Forever Lite Ultra
direct din magazinul Oficial FLP Romania


Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de acţiuni, de aceia nu fac obiectul evaluărilor FDA. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consultul efectuat de medic…Aloe vera-Medicul tăcut!
About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)