Forever Lite Ultra Vanilla Pouch

Forever Lite Chocolate Chiffon, Vanilla Delight. Eşti mereu pe drumuri şi nu ai timp să ei masa? Fi că vrei să scapi de kilogramele în exces, să-ţi creşti masa musculară sau pur şi simplu ai nevoie de energie, alege Forever Lite.
Forever Lite este un cocteil nutritiv de vitamine, minerale, carbohidraţi şi proteine indispensabile activităţilor sportive şi proceselor de creştere şi recuperare.
Două cocteiluri asigură 100% din necesarul zilnic recomandat de vitamine şi minerale. Fiecare coctail conţine 18 aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali), microelemente (fier,seleniu,crom şi iod), fibre vegetale solubile şi insolubile. Pentru protecţia organismului faţă de acţiunea radicalii liberi am adăugat antioxidanţi precum betacarotenul şi vitaminele Aşi E. Totodată, am folosit fructoza, un îndulcitor natural din fructe, în locul zahărului sau apartamului.

Forever Lite este disponibil în două variante, cu gust de ciocolată sau de vanilie. In ameste cu lapte degresat, lapte de soia sau suc de fructe, Forever Lite poate fi un mod sănătos şi savuros de a ţine Kilogramele sub control. În cazul în care folosiţi Forever Lite ca sustituent al unei mese, completaţi dieta zilnică cu cel puţin încă o masă echilibrată nutriţional, hipocalorică, ce va include fructe şi legume proaspete, cereale integrale şi proteine uşor asimilabile.

Ingrediente Forever Lite:
Amestec proteic Forever Living (conţine: proteine izolate din soia, cezeinat de calciu şi zer), fructoză, pulbere de cacao*, gel de celuloză, gumă de celuloză, roşcove*, lecitină din soia, fosfat de calciu, oxid de magneziu, arome naturale şi artificiale, ulei din seminţe de soia, carrageenan, pectină, acid ascorbic, fumarat feros, drojdie de bere, gumă de guar, acetat de d-alpha tocoferil, niacinamidă, oxid de zinc, pantotenat de calciu, vitamina A palmitat, sulfat de cupru, bromelaină, clorhidrat de tiamină, vitamina D3, acid folic, biotină, iodură de potasiu, betacaroten, crom GTF, seleniu, spirulină, cianocobalamină.
Conţine lapte şi soia.
*Numai în Chocolate Chiffon.

Administrare Forever Lite:
A se mixa 1 masură de produs cu 300 ml de lapte degresat sau suc de fructe. Se va folosi doar masura din interiorul cutiei. A se agita cutia înainte de fiecare utilizare.

Detalii produs:
Forever Lite
Producător- Forever Living Products
Conţinut- 525 g -aproximativ 21 de doze zilnice per cutie.
Preţ consumator- 24,95 euro
Cod produs- 21,19

Preţul NU conţine TVA
Preţ actualizat în Septembrie 2012
Valabilitate Forever Lite – 4aniDoriţi sa primiti informatii despre Forever Lite, sunteţi interesaţi de produs şi doriţi să-l achizitionaţi? Aveţi nelamuriri vizavi despre utilitatea suplimentului alimentar Forever Lite? Nu ezitaţi…Contactaţi-mă Telefonic sau pe e-mail aloevera@caraghiaur.ro!


Cumpără Forever Lite
direct din magazinul Oficial FLP Romania

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de acţiuni, de aceia nu fac obiectul evaluărilor FDA. Pentru orice problemă de ordin medical se impune consultul efectuat de medic…Aloe vera-Medicul tăcut!


About

"Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta de aloe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos." (Cristofor Columb)